Yale UX serie: intern transport voor lichte toepassingen

Yale UX serie: intern transport voor lichte toepassingen

Yale UX serie: intern transport voor lichte toepassingen

Bij Hogervorst begrijpen we als geen ander dat u behoefte heeft aan hoogwaardige producten die u in staat stellen om de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Onze premium modellen vorkheftrucks, reachtrucks en magazijntrucks zijn dan ook speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van intensief gebruik.

Na uitgebreid gebruikersonderzoek te hebben uitgevoerd en de behoeften en pijnpunten van klanten te hebben geanalyseerd, identificeerde Yale ook een vraag naar producten die met tussenpozen worden gebruikt, maar nog steeds in staat zijn tot een hoog niveau van efficiëntie en productiviteit. Als gevolg hiervan werd in 2020 de Yale® UX-serie gelanceerd. Deze producten zijn ideaal voor klanten die zich richten op toepassingen die periodiek gebruik vereisen, met een vereiste voor een interntransportmiddel die taken met hoge prioriteit kan uitvoeren. Een ​​scala aan oplossingen tegen een betaalbare prijs voor klanten die interntransportmiddelen nodig hebben voor minder veeleisende werkzaamheden.

De uitbreiding van het Yale-assortiment omvat twee magazijntrucks, de MS15UX meeloopstapelaar en de MP20XUX platformpallettruck, en drie vorkheftrucks, de GP20-35UX vorkheftruck met verbrandingsmotor (diesel en LPG), de vierwielige elektrische ERP15-35UX en de driewielige elektrische ERP16-20UXT.

Voor werkzaamheden waarbij een vorkheftruck of magazijntruck nodig is om ladingen te verplaatsen, maar die niet vele uren per dag worden gebruikt, biedt de Yale® UX serie een oplossing om te voldoen aan de behoeften van klanten in alle sectoren en ook in bedrijven van elke omvang.

  • De MS15UX is een zeer goed bestuurbare en behendige meeloopstapelaar, terwijl de MP20XUX ideaal is voor productief horizontaal transport en het laden en lossen van voertuigen.
  • De GP20-35UX serie met verbrandingsmotor (diesel en LPG)  is ontworpen om hoge productiviteit te leveren bij algemene toepassingen en heeft een ergonomisch ontworpen bestuurderscompartiment met gemakkelijk bereikbare bedieningselementen en een duidelijk 3,5-inch LCD-scherm.
  • De ERP15-35UX is een energiezuinige elektrische vierwiel vorkheftruck met een zeer responsieve besturing, die de wendbaarheid in krappe ruimtes optimaliseert.

In 2021 is een nieuwe toevoeging aan de UX-serie geïntroduceerd met de ERP16-20UXT, een drie-wiel elektrische vorkheftruck met contragewicht. De truck is in staat tot een hoog niveau van efficiëntie en productiviteit en is een betaalbare oplossing voor bedrijven die ongecompliceerde lastbewegingen tegen lage eigendomskosten nodig hebben.

Naast de Yale UX serie hebben wij ook premium modellen in ons assortiment die bestemd zijn voor gebruik in een hoge intensiteit toepassing.

Het is belangrijk om de juiste heftruck te kiezen die past bij uw specifieke behoeften en toepassing.

Bij Hogervorst kunt u rekenen op hoogwaardige heftrucks die voldoen aan uw specifieke wensen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies op maat. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste heftruck die past bij uw bedrijfsactiviteiten en uw budget.

INTERN TRANSPORT
LANDBOUW
SPUITTECHNIEK