Yale heftruck dealer

Yale heftruck dealer

Wout Hogervorst is vanaf heden Yale dealer.

Bent u op zoek naar een elektrische Yale heftruck? Dan bent u bij Wout Hogervorst aan het juiste adres! Wout Hogervorst is een totaal leverancier op het gebied van intern transport, hierbij kunt u ook denken aan een Yale heftruck. Bekijk gerust onze occasions of neem contact met ons op wanneer u vragen heeft.

Het assortiment

Naast elektrische heftrucks kunt u bij ons ook terecht voor:

• Verbrandings heftrucks
• Stapelaars
• Orderpickers
• Reachtrucks
• Smallegangentrucks
• Pallettrucks

Wij beperken ons niet alleen tot het Yale programma maar leveren bijvoorbeeld ook; reinigingsapparatuur (veeg- en schrobmachines), magazijninrichtingen, mobiele weegsystemen, speciale aanpassingen, chauffeurs opleidingen voor heftrucks en magazijntrucks, explosiebeveiliging (EX), roetfilter systemen, etc.

De service van Wout Hogervorst

Wij zijn een zeer flexibele en vlakke organisatie met direct contact, een centraal gelegen werkplaats en ruim 40 jaar ervaring in de sector intern transport. Onze werkplaats is ruim ingericht en voldoet aan de nieuwste normen en veiligheid eisen. Ons personeel heeft brede technische kennis en is VCA gecertificeerd. We beschikken over de modernste meetapparatuur zodat het personeel alle mogelijke service, onderhoud- en reparatie werkzaamheden kan uitvoeren. Met onze moderne en volledig uitgeruste service wagens kunnen wij u ook op locatie van dienst zijn, dit vanuit heel Nederland. Wanneer u een storing meldt zullen wij daarom een korte reactie tijd hanteren. Ook kunnen wij u snel voorzien van een vervangende of huur machine door middel van onze dieplader.

Contact opnemen

Bent u geinteresseerd in een elektrische heftruck? Bekijk dan gerust de occasions via onderstaande knop. Heeft u nog vragen over elektrische heftrucks? Of wilt u meer informatie over ons? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.Wij helpen u graag met de aanschaf van uw gewenste heftruck.

INTERN TRANSPORT
LANDBOUW
SPUITTECHNIEK