VCK Port Logistics en Hogervorst Solutions werken samen

VCK Port Logistics en Hogervorst Solutions werken samen

VCK Port Logistics werkt samen met Hogervorst Solutions hard aan de noodzakelijke verduurzaming o.a. middels elektrificering van zijn heftrucks.
Hiervoor mochten wij deze week 4x Yale 5,5 tons electrische trucks leveren ter vervanging van de Diesel aangedreven trucks.
Na een test van 1 jaar is gebleken dat de electrische versie (in combinatie met Lithium batterij techniek) qua productiviteit en inzetduur vergelijkbaar of beter presteert. Maar dan nu zonder Co2 en fijnstofuitstoot. Ook zijn de trucks nog eens veel stiller door het ontbreken van de motor en maken ze veel minder stof in de hallen.
Al met al een mooie win win situatie voor Milieu, Chauffeur, VCK Logistics, Yale & Hogervorst en dit is mede mogelijk gemaakt door “Uitvoeringsregeling subsidie duurzame zeehavens Noord Holland”.
We willen VCK Logistics dan ook heel erg bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en blijven samen werken aan het creëren van oplossingen! #hogervorst #creatingsolutions #electrisch #lithium #milieu #vcklogistics

INTERN TRANSPORT
LANDBOUW
SPUITTECHNIEK