Zelfrijdende veldspuit

Bent u op zoek naar een zelfrijdende veldspuit? Dan bent u bij Wout Hogervorst aan het juiste adres. Wij zijn namelijk een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat. Wout Hogervorst is een officiële dealer van de merken Kverneland en Mazzotti. Neem gerust een kijkje tussen ons aanbod van de zelfrijdende veldspuiten.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Met onze jarenlange en deskundige ervaring in de spuittechniek kunnen wij u vast verder helpen met eventuele vragen.

Samenwerking Mazzotti – Zelfrijdende veldspuit

Wout Hogervorst is een officiële dealer van Kverneland en Mazzotti. Dit heeft er voor gezorgd dat er een nieuw product op de markt is gebracht, namelijk de Mazzotti zelfrijdende veldspuit. Deze veldspuiten worden samengesteld naar de wensen en behoeften van de klant.

Het kan met of zonder luchtondersteuning, 2 of 4 wiel besturing, met – of zonder spoorbreedte verstelling en op elke gewenste breedte tot 45 meter. Ook zijn veldspuit machines zijn te verkrijgen met verschillende hoeveelheden tankinhoud. Dit kan verschillen van 1500 liter tot 5500 liter.

Bent u nieuwsgierig naar het aanbod van onze zelfrijdende veldspuiten? Bekijk hier ons aanbod.

Uitstekende service – Wout Hogervorst

Wanneer u heeft besloten om een zelfrijdende spuitmachine aan te schaffen bij Wout Hogervorst, kunt u profiteren van onze uitstekende service. Wij hebben een werkplaats waar alle mogelijke service, onderhoud- en reparatiewerkzaamheden kunnen uit voeren.

Wij kunnen zelfs deze diensten bij u op locatie aanbieden. Onze buitendienst monteurs helpen u graag verder in heel Nederland.

Zelfrijdende veldspuit
LANDBOUW
Zelfrijdende veldspuit
SPUITTECHNIEK
Zelfrijdende veldspuit
INTERN TRANSPORT

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over de zelfrijdende veldspuit? Of bent u geïnteresseerd in de veldspuiten van Wout Hogervorst? U kunt altijd contact met ons op nemen. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder voor de juiste keuze voor de juiste veldspuit.

Ook wanneer u een persoonlijk gesprek wilt inplannen, staan wij voor u klaar.