Zelfrijdende spuitmachines

Wanneer u op zoek bent naar zelfrijdende spuitmachines, bent u bij Wout Hogervorst aan het juiste adres. Wout Hogervorst is een familiebedrijf dat een zo breed mogelijk scala in de bloemensector aanbiedt. Dit bedrijf is de laatste jaren fors gegroeid. Spuitmachines zijn onderdeel van het brede pakket wat Wout Hogervorst biedt.

Bent u geïnteresseerd in de zelfrijdende spuitmachines? Neem dan contact met ons op. Met onze jarenlange en deskundige ervaring in de spuittechniek kunnen wij u vast verder helpen met eventuele vragen.

Nieuw product – Zelfrijdende spuitmachines

Wout Hogervorst is een officiële dealer van Kverneland en Mazzotti. Deze samenwerking heeft er voor gezorgd dat er een nieuw product op de markt is gebracht, namelijk de Mazzotti zelfrijdende veldspuit.

Zelfrijdende spuitmachines hebben zich bewezen in verschillende sectoren. De spuiten worden samengesteld naar de wens van de klant, met of zonder luchtondersteuning, 2 of 4 wiel besturing, met – of zonder spoor breedte verstelling en op elke gewenste breedte tot 45 meter. Leverbaar met verschillende hoeveelheden tank inhoud, van 1500 liter tot 5500 liter.

Uitmuntende service – Wout Hogervorst

Als u een zelfrijdende spuitmachine koopt van Wout Hogervorst, profiteert u van onze uitmuntende en snelle service. Zo hebben wij een werkplaats waar wij alle mogelijke service, onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit kunnen voeren. Maar ook kunnen wij deze diensten bij u op locatie aanbieden. Onze buitendienst monteurs helpen u in heel Nederland.

Als u meer informatie wilt over de zelfrijdende spuitmachines kunt u hier klikken.

Zelfrijdende spuitmachines
LANDBOUW
Zelfrijdende spuitmachines
SPUITTECHNIEK
Zelfrijdende spuitmachines
INTERN TRANSPORT

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in de zelfrijdende spuitmachines? Bent u benieuwd naar ons aanbod? Of wilt u een persoonlijk gesprek in plannen? Neem dan contact met ons op. Graag helpen wij u verder met het vinden van uw gewenste zelfrijdende spuitmachine.

Ook voor vragen kunt u ons bereiken. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder.