Veldspuit te koop

Voor een veldspuit te koop gaat u naar Wout Hogervorst! Wout Hogervorst bestaat al meer dan 40 jaar en heeft veel ervaring in veldspuiten. Wij hebben een lange en deskundige ervaring in de spuittechniek en zijn officiële dealer van: Kverneland en Mazzotti.

Bent u benieuwd naar ons aanbod? Dan kunt u gerust een kijkje nemen in ons assortiment aan veldspuiten. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen wanneer u nog vragen heeft.

Bekijk ons aanbod aan veldspuiten die te koop staan.

Veldspuit te koop bij Wout Hogervorst

De oorsprong van het familiebedrijf Wout Hogervorst ligt in de landbouw mechanisatie. Maar de afgelopen 15 jaar heeft het bedrijf een flinke groei meegemaakt. De doelstelling van het bedrijf is dan ook: een zo breed mogelijk pakket leveren in de bloembollensector. De groei die het bedrijf de afgelopen jaren meegemaakt heeft, heeft onder andere door de samenwerking met de merken Kverneland en Mazzotti. Deze samenwerking heeft namelijk gezorgd voor het vormen van een nieuw product: de Mazzotti zelfrijdende spuitmachine. Deze spuiten worden samengesteld naar de wens van de klant, met of zonder luchtondersteuning, 2 of 4 wiel besturing, met – of zonder spoorbreedte verstelling en op elke gewenste breedte tot 45 meter. Deze zijn te verkrijgen met verschillende hoeveelheden tankinhoud. Dit van 1500 liter tot 5500 liter.

U bent daarom bij ons aan het juiste adres voor het kopen van een veldspuit. Daarnaast kunt u ook onze service ervaren. Zo hebben wij een werkplaats waar wij alle mogelijke service, onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit kunnen voeren. Maar ook kunnen wij deze diensten bij u op locatie aanbieden. Onze buitendienst monteurs helpen u in heel Nederland.

Veldspuit te koop
LANDBOUW
Veldspuit te koop
SPUITTECHNIEK
Veldspuit te koop
INTERN TRANSPORT

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in veldspuiten van Wout Hogervorst? Of wilt u een afspraak inplannen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Graag helpen wij met de keuze voor de juiste spuitboom. Ook wanneer u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen!