Veldspuit kopen

Voor een veldspuit kopen gaat u naar Wout Hogervorst! Wout Hogervorst bestaat al meer dan 40 jaar en heeft veel ervaring in veldspuiten. Wij hebben al jarenlang ervaring in de spuittechniek en zijn officiële dealer van: Kverneland en Mazzotti. Wilt u meer informatie? Dan kunt u gerust een kijkje nemen in ons assortiment aan veldspuiten. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen wanneer u nog vragen heeft.

Veldspuit te koop bij Wout Hogervorst

De oorsprong van het familiebedrijf Wout Hogervorst ligt in de landbouw mechanisatie. Maar de afgelopen 15 jaar heeft het bedrijf een flinke groei meegemaakt. Het doel van het bedrijf is dan ook: een zo breed mogelijk pakket leveren in de bloembollensector. De groei die het bedrijf de afgelopen jaren meegemaakt heeft, heeft onder andere door de samenwerking met de merken Kverneland en Mazzotti. Deze samenwerking heeft namelijk gezorgd voor het vormen van een nieuw product: de Mazzotti zelfrijdende spuitmachine. Deze spuiten worden samengesteld precies naar de wensen van de klant, met of zonder luchtondersteuning, 2 of 4 wiel besturing, met – of zonder spoor breedte verstelling en op elke gewenste breedte tot 45 meter. Deze zijn te verkrijgen met verschillende hoeveelheden tankinhoud. Dit van 1500 liter tot 5500 liter.

U kunt hierbij de beste service verwachten. Wij hebben een werkplaats met alle mogelijke service. Zoals onderhoud en reparatiewerkzaamheden uit te kunnen voeren. Wat wij ook kunnen aanbieden is deze diensten op locatie uitvoeren. Onze buitendienst monteurs helpen u in heel Nederland.

Veldspuit kopen
LANDBOUW
Veldspuit kopen
SPUITTECHNIEK
Veldspuit kopen
INTERN TRANSPORT

Contact opnemen – Veldspuit kopen

Bent u geïnteresseerd in de veldspuiten van Wout Hogervorst? Of wilt u meer een persoonlijk gesprek inplannen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Graag helpen wij met de keuze voor de juiste veldspuit. Ook wanneer u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen!