Spuitmachine te koop

Bent u op zoek naar een spuitmachine te koop? Dan bent u bij Wout Hogervorst aan het juiste adres! Wout Hogervorst is namelijk een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat. Zij leveren een zo breed mogelijk pakket in de bloembollensector. De laatste jaren is Wout Hogervorst dan ook flink gegroeid. Spuitmachines zijn nu ook onderdeel van dit brede pakket! Bent u benieuwd welke spuitmachines wij in ons aanbod hebben? Neem dan gerust een kijkje! Interesse of vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.

Bekijk het assortiment aan spuitmachines.

Spuitmachine te koop bij Wout Hogervorst

Wout Hogervorst heeft een lange en vakkundige ervaring in de spuittechniek en is de officiële dealer van: Kverneland en Mazzotti. Deze samenwerking heeft gezorgd voor het vormen van een nieuw product: de Mazzotti zelfrijdende spuitmachine. De spuiten worden samengesteld naar de wens van de klant, met of zonder luchtondersteuning, 2 of 4 wiel besturing, met – of zonder spoorbreedte verstelling en op elke gewenste breedte tot 45 meter. Ze zijn te verkrijgen met verschillende hoeveelheden tankinhoud. Dit van 1500 liter tot 5500 liter.

Meer informatie over deze zelfrijdende spuitmachine vindt u hier.

Wanneer u kiest voor een spuitmachine van Wout Hogervorst kunt u ook gebruik maken van onze snelle service. Zo hebben wij een werkplaats waar wij alle mogelijke service, onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit kunnen voeren. Maar ook kunnen wij deze diensten bij u op locatie aanbieden. Onze buitendienst monteurs helpen u in heel Nederland.

Spuitmachine te koop
LANDBOUW
Spuitmachine te koop
SPUITTECHNIEK
Spuitmachine te koop
INTERN TRANSPORT

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een spuitmachine van Wout Hogervorst? Of wilt u een persoonlijk gesprek  inplannen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Graag helpen wij met de keuze voor de juiste spuitboom. Ook wanneer u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen! Dit is geheel vrijblijvend!