Spuitlicentie cursus

Iedereen die beroepsmatig met gewasbeschermingsmiddelen werkt, is verplicht om een spuitlicentie cursus te halen. Haal deze licentie nu bij Wout Hogervorst! Deze licentie laat zien dat u over de juiste kennis en vaardigheden beschikt om verantwoord met gewasbeschermingsmiddelen aan het werk te gaan. Wout Hogervorst biedt u een groot scala aan mogelijkheden aan om uw spuitlicentie te behalen. De ontwikkelingen rondom de spuitlicentie blijven echter niet stil staan. Nieuwe ziekten en plagen worden ontdekt in het gewas, spuittechnieken veranderen net als de biologische bestrijders die u kunt inzetten.

Bent u benieuwd naar de spuitlicentie cursus of bent u er zeker van dat u deze cursus wilt volgen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen en helpen u graag verder.

Hoe werkt het?

  • Spuitlicentie uitvoeren
    De spuitlicentie uitvoeren (licentie 1) is bedoeld voor diegene die beroepsmatig bestrijdingswerkzaamheden uitvoert of laat uitvoeren door derden op eigen terrein. U dient ook in het bezit te zijn van deze licentie wanneer u bestrijdingsmiddelen in huis of in opslag heeft.
  • Spuitlicentie bedrijfsvoeren
    De spuitlicentie bedrijfsvoeren (licentie 2) is bedoeld voor beheerders of eigenaren van organisaties die bestrijdingsmiddelen in bezit hebben en in opdracht van derden bestrijdingen (laat) uitvoeren. Daarnaast dienen (verkoop)adviseurs ook minimaal in het bezit te zijn van deze licentie. Om uw kennis rondom de gewasbescherming up to date te houden dient u iedere 5 jaar minimaal vier verlengingsbijeenkomsten te volgen. Tijdens deze bijeenkomsten wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in uw werkveld.
Spuitlicentie cursus
LANDBOUW
Spuitlicentie cursus
SPUITTECHNIEK
Spuitlicentie cursus
INTERN TRANSPORT

Contact op nemen met Wout Hogervorst – Spuitlicentie cursus

Wilt u uw spuitlicentie cursus halen bij Wout Hogervorst? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken. En neemt u ook gerust een kijkje op onze website en facebookpagina!