Spuitdoppen

Bent u opzoek naar verschillende soorten spuitdoppen? Dan bent u bij Wout Hogervorst aan het juiste adres.  De verschillende spuitdoppen zijn geschikt voor diverse toepassingen. Het is van belang om de juiste spuitdop te kiezen, om het best mogelijke resultaat te behalen. Het heeft namelijk invloed op het spuitvolume, druppelgrootte en spuitpatroon. Dit zijn de verschillende spuitdoppen:

  • Spleetdop, deze heeft een ellipsvorming en worden gebruikt bij een lage spuidruk.
  • Wervelddop, geeft een kegelvorming spuitbeeld en worden gebruikt bij een hogere spuitdruk. Deze spuitdoppen produceren fijne druppels.
  • Ketsdoppen, deze geeft ook een ellipsvorming spuitbeeld en worden gebruikt bij een lage spuitdruk. Ze beschikken over een grote spuithoek (tot 160°)en zijn met name geschikt om grote spuitvolumes toe te dienen, zoals bij herbiciden. De nevel van ketsdoppen bevat zowel grote als kleine druppels.

Wout Hogervorst – Spuitdoppen

We hebben een ruime werkplaats die voldoet aan de nieuwste normen en veiligheidseisen. Met de modernste meetapparatuur en goed opgeleide monteurs, kunnen wij alle mogelijke service, onderhoud- en reparatie werkzaamheden uitvoeren.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in alle voorkomende constructie werkzaamheden, van een aanpassing voor een machine tot geheel nieuwe projecten. Wij geven u dan ook graag van A tot Z advies in alle voorkomend constructie-vormen! We kunnen ook op locatie onze diensten aanbieden. Met onze goed uitgeruste servicewagens zijn onze buitendienst monteurs door heel Nederland werkzaam. In geval van storingen kunnen wij zeer snel aanwezig zijn!

Met onze dieplader kunnen wij alle mogelijke heftrucks en landbouw voertuigen vervoeren. Deze drie-asser heeft een laadvermogen van +/- 30 Ton, dus geen klus is te gek. Zo kunnen wij u snel voorzien van een vervangende of huur machine.

Spuitdoppen
LANDBOUW
Spuitdoppen
SPUITTECHNIEK
Spuitdoppen
INTERN TRANSPORT

Contact opnemen

Spreken deze spuitdoppen u aan? Of heeft u nog vragen? Twijfel dan niet om langs te komen of contact met ons op de nemen via onze website. Neemt u ook gerust een kijkje op onze facebookpagina!