Spuitboom

Bent u op zoek naar een spuitboom? Dan bent u bij Wout Hogervorst aan het juiste adres. Wout Hogervorst heeft een lange en deskundige ervaring in de spuittechniek en is een officiële dealer van de merken: Kverneland en Mazzotti. Wanneer u op zoek bent naar spuitbomen kunt u een kijkje nemen tussen onze producten. Bij vragen is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen!

Spuitboom van Wout Hogervorst

Wout Hogervorst vof is een 40 jaar bestaand familiebedrijf met zijn oorsprong in de landbouw mechanisatie. Dit met de doelstelling om een zo breed mogelijk pakket te leveren in de bloembollensector. De afgelopen 15 jaar heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt, dit onder andere door de samenwerking met de merken Kverneland en Mazzotti. Deze samenwerking heeft namelijk gezorgd voor het vormen van een nieuwe product: de Mazzotti zelfrijdende spuitmachine.

Deze spuiten worden samengesteld naar de wens van de klant, met of zonder luchtondersteuning, 2 of 4 wiel besturing, met – of zonder spoorbreedte verstelling en op elke gewenste breedte tot 45 meter. Deze zijn te verkrijgen met verschillende hoeveelheden tankinhoud. Dit van 1500 liter tot 5500 liter.

U kunt ons aanbod aan spuitbomen hier bekijken.

Spuitboom
LANDBOUW
Spuitboom
SPUITTECHNIEK
Spuitboom
INTERN TRANSPORT

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in spuitbomen van Wout Hogervorst? Of wilt u een afspraak inplannen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Graag helpen wij met de keuze voor de juiste spuitboom. Ook wanneer u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen!