Spuitboom te koop

Bent u op zoek naar een spuitboom te koop? Dan moet u zeker bij Wout Hogervorst zijn! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in spuittechniek, en hebben dus inmiddels genoeg ervaring opgedaan in dit vakgebied. Daarom zijn we ook in staat om u te adviseren over de aanschaf van de juiste spuitboom, voor u en uw bedrijf. Daardoor weet u zeker dat u bij ons altijd aan het juiste adres bent. Op het gebied van kwaliteit, maar ook zeker van service.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Spuitboom te koop bij Wout Hogervorst

Wout Hogervorst biedt verschillende spuitbomen van Kverneland aan, waaronder de HC spuitboom. De HC is het multitalent van de Steel-Liner spuitboomfamilie. Door de driehoekige staalconstructie en de unieke schokdemping worden hoge snelheden mogelijk, zelfs in zeer moeilijke omstandigheden. Diverse inklapmogelijkheden: Met de HC spuitboom zijn eenzijdig inklappen en zowel symmetrische als asymmetrische verkleining van de werkbreedte mogelijk, afhankelijk van de geselecteerde elektro hydraulische besturing.

Ook hebben wij de HSA spuitboom. Deze constructie is ontwikkeld in samenwerking met aluminiumspecialist Norsk Hydro, en deze gepatenteerde lucht- en ruimtevaarttechnologie heeft zichzelf in de afgelopen jaren in de praktijk bewezen. Het efficiënte balanssysteem van de HSA spuitboom wordt geleid door twee robuuste lagers. De vergrendeling van het balanssysteem is nodig voor het inklappen en spuiten met een deels ingeklapte boom.

Spuitboom te koop
LANDBOUW
Spuitboom te koop
SPUITTECHNIEK
Spuitboom te koop
INTERN TRANSPORT

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen bij vragen kan natuurlijk altijd. Dit kan telefonisch, per mail of via het formulier op de website. Onze medewerkers staan u graag te woord en geven daarbij advies over de juiste oplossingen in uw situatie. Zo weet u zeker dat u nog jaren profijt heeft van uw aankoop. Tot ziens bij Wout Hogervorst!