Getrokken veldspuit

Voor een getrokken veldspuit bent u bij Wout Hogervorst aan het juiste adres! Wout Hogervorst is een familiebedrijf met al meer dan 40 jaar ervaring. Deze ervaring is begonnen in de landbouw mechanisatie maar de laatste 15 jaar uitgegroeid tot het leveren van een zo breed mogelijk pakket in de bloembollensector! U kunt bij ons daarom terecht voor een getrokken veldspuiten!

Voor meer informatie over ons aanbod kunt u altijd contact met ons opnemen!

Getrokken veldspuit te koop bij Wout Hogervorst

In ons assortiment staan maar meerdere veldspuiten te koop! Zo heeft u de keuze uit verschillende veldspuiten en vindt u er altijd een die aan uw wensen en eisen voldoet. Zo kunt u bij ons terecht voor zowel nieuwe als tweedehands veldspuiten. Wij werken voornamelijk met de merken Kverneland en Mazzotti. Maar in ons aanbod vindt u ook andere merken.

Wanneer u kiest voor een veldspuit van Wout Hogevorst, kunt u ook onze service ervaren. Zo hebben wij een werkplaats waar wij alle mogelijke service, onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit kunnen voeren. Maar ook kunnen wij deze diensten bij u op locatie aanbieden. Onze buitendienst monteurs helpen u in heel Nederland.

Getrokken veldspuit
LANDBOUW
Getrokken veldspuit
SPUITTECHNIEK
Getrokken veldspuit
INTERN TRANSPORT

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in een bepaalde getrokken veldspuit? Of wilt u meer informatie hierover? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen! Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen met de aankoop van een getrokken veldspuit en plannen graag een afspraak met u in om uw wensen te bespreken! Contact opnemen is altijd vrijblijvend!