Gedragen veldspuit

Bent u op zoek naar een gedragen veldspuit? Dan bent u bij Wout Hogervorst aan het juiste adres! Wout Hogervorst heeft een lange en deskundige ervaring in de branche spuittechniek en is een officiële dealer van de merken: Kverneland en Mazzotti. U kunt daarom bij ons terecht voor gedragen veldspuiten! Neem gerust een kijkje tussen ons aanbod. Of neem contact met ons op wanneer u nog vragen heeft hierover.

U kunt ons aanbod aan gedragen veldspuiten hier bekijken.

Gedragen veldspuit van Wout Hogervorst

Wout Hogervorst is een familiebedrijf dat al ongeveer 40 jaar bestaat. De oorsprong van dit familiebedrijf ligt in de landbouw mechanisatie. Maar de afgelopen 15 jaar heeft het bedrijf een flinke groei meegemaakt. De doelstelling van het bedrijf is dan ook: een zo breed mogelijk pakket leveren in de bloembollensector. De groei die het bedrijf de afgelopen jaren meegemaakt heeft, heeft onder andere door de samenwerking met de merken Kverneland en Mazzotti. Deze samenwerking heeft namelijk gezorgd voor het vormen van een nieuwe product: de Mazzotti zelfrijdende spuitmachine. Deze spuiten worden samengesteld naar de wens van de klant, met of zonder luchtondersteuning, 2 of 4 wiel besturing, met – of zonder spoorbreedte verstelling en op elke gewenste breedte tot 45 meter. Deze zijn te verkrijgen met verschillende hoeveelheden tankinhoud. Dit van 1500 liter tot 5500 liter.

In het aanbod van Wout Hogervorst zijn ook gedragen veldspuiten te vinden. Wanneer u kiest voor een gedragen veldspuit van Wout Hogevorst, kunt u ook onze service ervaren. Zo hebben wij een werkplaats waar wij alle mogelijke service, onderhoud- en reparatie werkzaamheden uit kunnen voeren. Maar ook kunnen wij deze diensten bij u op locatie aanbieden. Onze buitendienst monteurs helpen u in heel Nederland.

Gedragen veldspuit
LANDBOUW
Gedragen veldspuit
SPUITTECHNIEK
Gedragen veldspuit
INTERN TRANSPORT

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in spuitbomen van Wout Hogervorst? Of wilt u een afspraak inplannen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Graag helpen wij met de keuze voor de juiste spuitboom. Ook wanneer u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen!