Spuitlicentie bijeenkomsten door Agrifirm

Spuitlicentie bijeenkomsten door Agrifirm

In Noord-Holland, Zuid-Holland, Overijssel en Drenthe heeft Agrifirm GMN voor het tweede jaar spuitlicentie bijeenkomsten georganiseerd. Tijdens deze spuitlicentie bijeenkomsten doen ondernemers in de bollensector kennis op om punten voor de spuitlicentie te behalen.

Tijdens deze bijeenkomsten werden door 12 sprekers verschillende producten en oplossingen gepresenteerd. Wij waren met Hogervorst ook aanwezig en vertelden over hoe machines kunnen worden aangepast om op de meest efficiënte manier gewassen te spuiten. Hierbij kijken we altijd samen met de klant hoe we de druppels beter op de plek krijgen waar we die hebben willen. Hierbij werken we met camera’s, maar ook door het positioneren van de spuitdoppen exact boven de rij of het bed, en het bijvoegen van middelen alleen waar dat wenselijk is met Middelinjectie. De Combinatie van het Teejet Dynajet PWM systeem met de Augmenta camera kan hier veel besparen maar belangrijker nog gewasgroei verbeteren.

Ook hebben we de zes aanwezige groepen geïnformeerd over het belang van waterkwaliteit. Hierbij zijn Zuurgraad, Hardheid en EC waarde essentieel voor een goed spuitresultaat.

We kijken terug op een geslaagde bijeenkomst met veel geïnteresseerde cursisten.

INTERN TRANSPORT
LANDBOUW
SPUITTECHNIEK