Pramac – hoge kwaliteit voor een goede prijs

Pramac – hoge kwaliteit voor een goede prijs

Pramac – hoge kwaliteit voor een goede prijs

Hogervorst is dealer van verschillende merken gericht op intern transport, waaronder Pramac. Hogervorst kiest voor Pramac om klanten te voorzien van materieel voor licht intern transport. Pramac is daarin een specialist. De producten van Pramac, waaronder palletwagens met een draagvermogen tot 1.400 kg, laagheffende orderpickers en kleine stapelaars, passen goed in een klein magazijn waar de werkzaamheden zich lenen voor licht en compact materieel.

Het voordeel van machines voor intern transport van Pramac is dat de levering vaak al binnen 48 uur gebeurt. Dat is mogelijk door het centrale machinemagazijn in Duitsland. Pramac produceert op Europese bodem, waardoor onderdelen altijd in de buurt zijn. Nieuwe onderdelen zijn snel binnen. Deze fabrikant onderscheidt zich van de markt door zich te richten op licht materieel voor specialistische, kleine magazijnen. Daardoor is de kwaliteit hoog en kan een goede prijs worden overeengekomen. Pramac intern transport is leverbaar in verschillende uitvoeringen en energiepakketten, waardoor het materieel altijd aansluit bij de wensen van de klant. 

Alle voordelen van Pramac op een rij:

  • Perfect voor kleine magazijnen
  • Europese productie
  • Snelle levering
  • Hoge kwaliteit
  • Nieuwe onderdelen goed leverbaar

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van Pramac intern transport? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen u alles vertellen over soorten, maten, opties en uitvoeringen. Ook kunnen we het transport van uw keuze bekijken bij een van onze tevreden klanten. Zo ziet u de Pramac in werking en hoort u gelijk over de ervaring van deze klant. 

INTERN TRANSPORT
LANDBOUW
SPUITTECHNIEK