Peony4all investeert in geavanceerde zelfsturende schoffel/rijenspuitmachine van Elco

Peony4all investeert in geavanceerde zelfsturende schoffel/rijenspuitmachine van Elco

Peony4all, kwekerij voor teelt en handel van pioenrozen, is door Hogervorst geholpen bij de investering in een nieuwe schoffel/rijenspuitmachine. Het bedrijf heeft een zelfsturende schoffel/rijenspuitmachine met een breedte van 1,80 meter aangeschaft. De machine is vervaardigd door Elco, de noord-brabantse fabrikant van landbouwmachines.

Deze machine is uitgerust met geavanceerde functies om het onkruid tussen de gewassen mechanisch te bestrijden. Dankzij een ingebouwde sensor die het gewas detecteert, kan de machine volledig automatisch worden aangestuurd. Bovendien kunnen de afstanden tussen de schoffels eenvoudig worden aangepast, waardoor Peony4all flexibel kan inspelen op verschillende behoeften. Deze veelzijdigheid maakt de machine ook geschikt voor ombouw naar een rijenspuitmachine, waardoor het bedrijf nog meer mogelijkheden heeft om hun gewassen te beheren.

De investering in deze Elco zelfsturende schoffel/rijenspuitmachine benadrukt het voortdurende streven van Peony4all naar innovatie en duurzaamheid. Peony4all blijft zo een voorbeeld voor de sector en toont hun toewijding aan hoogwaardige pioenrozenproductie.

INTERN TRANSPORT
LANDBOUW
SPUITTECHNIEK