Opleidingen bij Hogervorst

Opleidingen bij Hogervorst

Opleidingen bij Hogervorst

Het aanschaffen van een nieuwe machine is de eerste stap. Het goed en veilig kunnen werken met de machine is de tweede stap. Daarom wordt er vaak aan Hogervorst gevraagd of er ook trainingen worden gegeven voor bijvoorbeeld het gebruik van heftrucks. Vooral met de huidige wetgeving is het volgen van een goede training natuurlijk verplicht. Naast het leveren van “het ijzer” biedt Hogervorst daarom ook diverse trainingen aan, variërend van veiligheidstrainingen voor heftrucks en VCA-trainingen tot tachograaftrainingen en zelfs een jaarlijkse BHV-training. Voor al deze trainingen werkt Hogervorst samen met erkende instanties, die indien van toepassing ook certificaten en diploma’s uitreiken.

Veiligheidstraining voor heftrucks

Werken met een heftruck vereist specifieke vaardigheden. Deze vaardigheden worden zowel theoretisch als praktisch (aansluitend op de dagelijkse werkzaamheden) behandeld tijdens de training. Samen met de cursisten worden de risico’s geanalyseerd, leren ze deze te vermijden en wordt er praktisch op getraind. De cursisten worden zich bewust van ingeslopen routines en er wordt gewezen op hun eigen verantwoordelijkheid om veilig te werken. De Veiligheidstraining voor heftrucks wordt meerdere keren per jaar gegeven, zowel in het Nederlands als in het Pools. De training biedt ook mogelijkheden voor reachtrucks, stapelaars en/of pallettrucks. Na deelname en succesvolle afronding van het praktijkexamen ontvangt de deelnemer een certificaat.

VCA Basisveiligheid & VCA VOL (veiligheid voor operationeel leidinggevenden)

De VCA-trainingen worden gegeven in samenwerking met IMAG uit Haarlem. De VCA-training is een algemene veiligheidstraining die verplicht is voor bijvoorbeeld medewerkers in de werkplaats. Na twee theorieavonden wordt er een officieel examen afgenomen. Bij een positief resultaat ontvangt de deelnemer een certificaat.

Naast de VCA Basisveiligheid biedt Hogervorst ook de VOL-opleiding aan, die specifiek gericht is op leidinggevenden.

Meer informatie

Alle opleidingen kunnen zowel bij Hogervorst als in-company gevolgd worden. De meeste trainingen worden om de twee maanden georganiseerd.

Meer informatie is te vinden op https://hogervorst.nl/opleidingen/. U kunt ook contact opnemen met Jeroen Govers via 0252 434 228.

INTERN TRANSPORT
LANDBOUW
SPUITTECHNIEK