Nieuwe Reachtruck Serie van Yale® – MRO16 en MRO20

Nieuwe Reachtruck Serie van Yale® – MRO16 en MRO20

Yale® heeft de serie reachtrucks uitgebreid met  de MRO16 en MRO20. Deze modellen breiden de reeks reachtrucks van Yale verder uit en bieden een veelzijdige oplossing voor zowel binnen als buitenactiviteiten met variërende vloeromstandigheden.

Deze nieuwe reachtrucks worden standaard geleverd met superrealistische last en aandrijfwielen, een Grammer MSG 20 stoel, 180° stuursysteem, minilevers hydraulische bediening. De batterij is verticaal uitneembaar en te wisselen. Bovendien is optioneel een cabine beschikbaar voor toepassingen die frequent buitengebruik vereisen. De MRO16 heeft een capaciteit van 1.6 ton, en de MRO20 een capaciteit van 2.0 ton, beide modellen zijn voorzien van een  48V / 560-620Ah tractiebatterij en uitgerust met krachtige AC-motoren voor het rijden en heffen.

Wat deze modellen onderscheidt, is hun veelzijdigheid en prestatievermogen. Ze kunnen snelheden tot 12.5 km/u bereiken en heffen ladingen tot 7500 mm hoog (voor de MRO16) en 7400 mm (voor de MRO20). Bovendien zijn er tal van opties beschikbaar, zoals non marking banden, opstarten met wachtwoord, diepvriesuitvoering, 360° stuursysteem, joystickbediening, telescopische vorken, diverse uitvoeringen cabines en nog veel meer.

Wilt u meer weten over deze nieuwe serie reachtrucks? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Deze uitbreiding van het  Yale productassortiment zorgt voor een verbeterde efficiëntie voor bedrijven die zowel binnen als buiten werken en verschillende ladingen moeten verplaatsen. Met krachtige prestaties en aanpassingsmogelijkheden zijn de MRO16 en MRO20 reachtrucks een waardevolle aanvulling voor diverse industriële toepassingen en logistieke processen.

INTERN TRANSPORT
LANDBOUW
SPUITTECHNIEK