Nieuw maaiseizoen gestart met demo Kubota hark

Nieuw maaiseizoen gestart met demo Kubota hark

Het nieuwe maaiseizoen is van start gegaan en Hogervorst is er helemaal klaar voor.

Kubota heeft een reeks van nieuwe harken, te weten de RA2580, 2584, 2590 Hydro en RA 2590Pro. Dit voorjaar hebben wij een Kubota RA2590 hydro 2 elements hark met een werkbreedte van maar liefst 9 meter voor demo beschikbaar.

De RA2590 Hydro is een professionele hark met twee “heavy duty” rotoren die ontworpen zijn voor de zwaarste omstandigheden. De stofdichte oliebadaandrijving van het kroon pion zorgt voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Daarnaast beschikt de hark over hydraulische transport-assen, waardoor hij ondanks zijn grote werkbreedte onder de 4 meter blijft in transportpositie.

Een comfortkit is optioneel leverbaar voor de RA2580 en standaard op de RA2590Pro. Met behulp van de joystick zijn beide rotoren individueel te bedienen, bijvoorbeeld voor het instellen van de rotorhoogte of eenzijdig heffen van de rotor. Ook beschikt de machine over TerraLink Quattro, voor een perfecte bodemvolging en hydraulische werkbreedteverstelling.

De RA2590 Hydro is één van de vele harken uit het assortiment van Kubota, dat werkbreedten biedt van 7.0 tot 9.0 meter. Deze harken zijn allemaal uitgerust met ProLine stofdichte oliebadaandrijving, waardoor ze onderhoudsvriendelijk en oerdegelijk zijn. Actieve wielbesturing van de achterwielen zorgt voor perfecte spoorvolging, zelfs in de scherpste bochten.

Bij Hogervorst zijn we erg enthousiast over de Kubota RA2590 hydro 2 elements hark en wij nodigen dan ook iedereen uit om hem te komen kijken en proberen. Op dit moment staat de hark gereed voor demonstratie.

INTERN TRANSPORT
LANDBOUW
SPUITTECHNIEK