Minder tijd op de kopakker

Minder tijd op de kopakker

Kubota heeft met de M4063 een betrouwbare trekker die zijn naam eer aandoet als een 100% Kubota-machine. 

De Kubota M4063 biedt een 4-cilinder motor van 66 pk in combinatie met een elektrohydraulische powershuttle 40 km/u transmissie en eenvoudige maar effectieve handgeschakelde versnellingen en handmatige regelventielen. 

De kracht van de Kubota M4063 ligt in zijn hoge bodemvrijheid, mogelijk gemaakt door de portaalaandrijving op de vooras. Dit unieke kenmerk stelt u in staat scherpe bochten te maken. Hierdoor wordt het aantal manoeuvres op de kopakker aanzienlijk verminderd. Dit vertaalt zich niet alleen naar tijdsbesparing maar ook naar een efficiëntere bedrijfsvoering.

Tot eind 2023 heeft Hogervorst, samen met Kubota, een deal gemaakt. Bij aanschaf van een M4063 hebben we niet alleen een scherpe betalingsregeling, ook biedt Kubota hun 5 jaar garantie zonder vergoeding aan. 

Deze unieke deal is een uitgelezen kans voor agrariërs om hun bedrijf te versterken met een betrouwbare en wendbare partner in de vorm van de Kubota M4063. De 5 jaar garantie zonder vergoeding is een duidelijke manifestatie van het vertrouwen van Kubota in de duurzaamheid en prestaties van deze trekker.

Wilt u ook wendbaar 2024 ingaan? Neem direct contact op met André Hogervorst om alle details te horen over de actie en direct een demo in te plannen.

 

INTERN TRANSPORT
LANDBOUW
SPUITTECHNIEK