Mazzotti

Bent u op zoek naar een Mazzotti spuitmachine? Dan bent u bij Wout Hogervorst zeker aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring in de landbouw mechanisatie en hadden toen wij startten in 1976 het doel om een zo breed mogelijk pakket te leveren voor de bloembollensector. Inmiddels zijn we flink gegroeid en hebben onder meer de grote dealers Fendt / Kubota, NissanForklift, Kverneland en Mazzotti zich bij ons aangesloten. Samen met de laatste 2 dealers hebben wij een samengesteld uniek product gevormd, namelijk de Mazzotti zelfrijdende spuitmachine.

Wilt u meer weten over Mazzotti of onze andere machines? Neem dan gerust contact met ons op!

Mazzotti kopen | Wout Hogervorst is uw partner

Als u een Mazzotti bij Wout Hogervorst koopt, maakt u een goede keuze. We zijn een zeer flexibele organisatie met direct contact en een centraal gelegen en ruim ingerichte werkplaats. U kunt bij ons voor verschillende soorten machines terecht voor de landbouw of voor intern transport.

Wij zijn gevestigd in Noordwijkerhout. Dit ligt zeer centraal en dichtbij uitvalswegen naar alle richtingen. Wout Hogervorst Intern transport is totaal leverancier op het gebied van Intern transport. Dit beperkt zich niet tot alleen het UniCarriers programma.

Ons personeel is VCA gecertificeerd en heeft een brede technische kennis. Samen met de modernste meetapparatuur kunnen zij daarom alle mogelijke service, onderhoud- en reparatie werkzaamheden uitvoeren. Door middel van onze moderne en volledig uitgeruste service wagens kunnen wij u ook op locatie van dienst kunnen zijn. Dit in heel Nederland. Ook kunnen wij u snel voorzien van een vervangende of huur machine door middel van onze dieplader.

Mazzotti
LANDBOUW
Mazzotti
SPUITTECHNIEK
Mazzotti
INTERN TRANSPORT

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een Mazzotti spuitmachine van Wout Hogervorst? Of wilt u meer een persoonlijk gesprek inplannen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Graag helpen wij met de keuze voor het juiste product. Ook wanneer u nog vragen heeft kunt u uiteraard contact met ons opnemen!