Landbouwmechanisatie monteur

Op zoek naar een landbouwmechanisatie monteur? Wout Hogervorst kan u helpen! Dit familiebedrijf bestaat al sinds 1976 en is gespecialiseerd in landbouwmechanisme. De afgelopen 15 jaar is het bedrijf flink gegroeid en is naast landbouwmechanisatie monteur verkoopt Wout Hogervorst ook landbouw producten en geeft diverse cursussen en trainingen.

 landbouwmechanisatie monteur – overig

Wout Hogervorst verkoopt verschillende landbouw occasions zoals onder andere tractoren, onderdelen en banden en wielen. De producten worden zowel nieuw als tweedehands verkocht. Naast het verkopen heeft Wout Hogervorst ook onderhoudspakketten en aanbiedingen. Houd vooral de pagina aanbiedingen op de hoogte als u er op tijd bij wilt zijn!

Naast de verkoop van landbouwproducten plaats Wout Hogervorst ook nieuwsberichten. Deze nieuwsberichten gaan over verschillende onderwerpen zoals nieuwe ontwikkelingen, producten, aanbiedingen, beurzen en nog meer. Benieuwd waar de nieuwsberichten nog meer over gaan? Neem vooral een kijkje bij de nieuwsberichten.

Wout Hogervorst biedt ook opleidingen en cursussen aan in verschillende talen zoals Nederlands, Engels en Pools. Deze trainingen vinden plaatst op een aantal vaste data vanaf 18.00 tot 22.00 uur. Als er voldoende belangstelling is voor een cursus is er een mogelijkheid om deze ook in-company te volgen. Is dit niet mogelijk, dan vindt de cursus plaats in Noordwijkerhout. De trainingen die u onder ander kunt volgen zijn heftrucks en VCA Basis en VOL en spuitlicenties.

Sinds de afgelopen 15 jaar werkt Wout Hogervorst samen met verschillende bekende merken in de landbouw sector zoals Kubota, Kverneland en Mazzotti. Bij Kubota kunt u een eigen tractor, werktuig of RTV samenstellen zoals u het wilt.

Landbouwmechanisatie monteur
LANDBOUW
Landbouwmechanisatie monteur
SPUITTECHNIEK
Landbouwmechanisatie monteur
INTERN TRANSPORT

Contact

U kunt contact opnemen met Wout Hogervorst via de contactpagina als u interesse heeft of eventueel nog vragen. Wout Hogervorst hoopt u snel te mogen ontvangen.