Landbouwmachines kopen

Wilt u landbouwmachines kopen, nieuw op maat of tweedehands? Landbouwmachines Kubota is gespecialiseerd op het gebied van tractoren, RTV’s en verschillende landbouwmachines. Kubota Landbouw is onderdeel van Kubota, en wij voorzien u van de juiste machine, waarbij duurzaamheid en kwaliteit te allen tijde voorop staat.

Landbouwmachines kopen – Ons assortiment

Het is bij ons mogelijk om middels een gebruiksvriendelijke configurator een machine samen te stellen. Daarnaast hebben wij voor u een ruime keuze aan tweedehands landbouw tractoren, te weten 18 verschillende modellen uit de M-series. Op de website kunt u alle modellen bekijken, inclusief specificaties en prijzen. Naast tractoren bieden wij een ruime keuze uit landbouw werktuigen, waaronder (klepel)maaiers, kunstmeststrooiers, persen en wikkelaars, schudders, etc. Ook deze werktuigen kunt u vinden op de website. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden met u te bespreken.

Landbouwmachines kopen – Het bedrijf

De oprichter van het bedrijf kwam uit Japan en zijn naam was Gonshiro Kubota. “Kubota” betekent  “zorgen voor een duurzaam en goed rijstveld.” Deze naam is ook de inspiratie voor onze overkoepelende slogan “For Earth, For Live”. Sinds we in 1995 gestart zijn met de productie van zware landbouwtractoren, zijn wij uit gegroeid tot een landelijk succesvolle organisatie. De focus is desondanks altijd hetzelfde gebleven: zorg dragen voor de duurzaamheid en kwaliteit van onze machines.

Landbouwmachines kopen
LANDBOUW
Landbouwmachines kopen
SPUITTECHNIEK
Landbouwmachines kopen
INTERN TRANSPORT

CONTACT

Heeft u vragen over een bepaalde landbouwmachine of tractor? Heeft u meer informatie nodig, of wilt u een directe offerte aanvragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen middels de contactgegevens op de website. Wij, van Kubota Landbouw, helpen u graag veder bij het vinden van de juiste landbouw machine.