Kverneland onderdelen

Op zoek naar kvernerland onderdelen voor spuitmachines? Dan bent u bij Wout Hogervorst aan het juiste adres! Wout Hogervorst verkoopt kverneland machines.

kverneland onderdelen – spuitmachines

Naast het verkopen van kverneland onderdelen deelt Wout Hogervorst ook spuittechniek nieuws. In deze nieuwsberichten wordt onder andere nieuwe technieken en nieuwe producten besproken.

Wout Hogervorst biedt veel aan met betrekking tot spuittechnieken. Wilt u meer informatie over machines en aanbiedingen? Houd dan de pagina aanbiedingen in de gaten.

Naast nieuwsberichten en aanbiedingen verkoopt Wout Hogervorst ook verdere onderdelen. U kies zelf de prijsklasse voor gedragen spuiters, getrokken spuiten en zelfrijders. U kunt ook filteren op algehele hoogte, draagvermogen en hefhoogte. Bij Wout Hogervorst is er voor iedereen keuze.

Er is een breed assortiment zelfrijders. Een van de zelfrijders is de Kverneland iXdrive 4180. Deze zelfrijder bestaat uit twee bestaande technieken. Spoelen en reinigen kan simpel met één knop gedaan worden. Verdere voordelen van deze zelfrijder is de gemakkelijke bediening, goede rijeigenschappen, leverbaar in combinatie met IsoMatch Geocontrol, HSS 3-delig gevouwen spuitbomen of HSA aluminium spuitbomen. Naast deze zelfrijder heeft Wout Hogervorst nog meerdere spuitbomen beschikbaar. Wout Hogervorst heeft ook spuitbomen in het assortiment met verschillende technieken.

Wout Hogervorst heeft een nieuwelucht ondersteunende spuitboom gefabriceerd. Door de enorm krachtige luchtwerveling kan de ventilator zich genereren waardoor de gewassen zich openen en hierdoor kan het gewas optimaal bedekt worden. Dit is de onderscheidende factor van de nieuwe spuitboom. Door de krachtige luchtstroom is het mogelijk om een fijne druppel te werken. Deze spuitboom is leverbaar vanaf 12 tot 28 meter.

Kverneland onderdelen
LANDBOUW
Kverneland onderdelen
SPUITTECHNIEK
Kverneland onderdelen
INTERN TRANSPORT

Overige informatie

Naast het verkopen van producten doet Wout Hogervorst ook tweemaal per jaar SKL spuitkeuringsdagen. Deze dagen net gemist? Niet getreurd! Verdere informatie over de regelgeving is terug te vinden op de website. Heeft u nog vragen of bent u geïnteresseerd geworden? Neem dan gerust contact op.