Kverneland Ixter

Bent u op zoek naar een Kverneland Ixter? Dan bent u bij Wout Hogervorst aan het juiste adres! Wout Hogervorst is een familie bedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat. Het is onze doelstelling om u een zo breed mogelijk pakket te kunnen leveren in de bloembollensector. Zo kunt u ook bij ons terecht voor spuittechniek, waaronder een Kverneland Ixter. Wanneer u hier nog vragen over heeft kunt u altijd contact met ons opnemen!

Neem gerust een kijkje in ons aanbod.

Kverneland Ixter van Wout Hogervorst

Wout Hogervorst is een officiële dealer in Mazotti en Kverneland. De samenwerking met deze twee merken heeft onder andere gezorgd voor de groei van Wout Hogervorst. Dit door middel door het vormen van een nieuwe product: de Mazzotti zelfrijdende spuitmachine. Deze spuiten worden samengesteld naar de wens van de klant.

Kwalitatief hoogwaardige spuittechniek voor gewasbescherming, dat is waar het merk Kverneland onder andere voor staat. Ondanks het lage gewicht zorgt de constructie van de boom voor een zeer lange levensduur. Dit in combinatie met de meest moderne elektronica maakt dat Kverneland toon aangevend is.

Wanneer u kiest voor een Kverneland Ixter van Wout Hogevorst, kunt u ook onze service ervaren. Zo hebben wij een werkplaats waar wij alle mogelijke service, onderhoud- en reparatie werkzaamheden uit kunnen voeren. Maar ook kunnen wij deze diensten bij u op locatie aanbieden. Onze buitendienst monteurs helpen u in heel Nederland.

Kverneland Ixter
LANDBOUW
Kverneland Ixter
SPUITTECHNIEK
Kverneland Ixter
INTERN TRANSPORT

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in spuitbomen van Wout Hogervorst? Of wilt u een afspraak inplannen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Graag helpen wij met de keuze voor de juiste spuitboom. Ook wanneer u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen!