Kverneland iXdrive

Wanneer u op zoek bent naar een Kverneland iXdrive, dan bent u bij Wout Hogervorst aan het juiste adres! Wout Hogervorst is een familie bedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat. Het is onze doelstelling om u een zo breed mogelijk pakket te kunnen leveren in de bloembollensector, waaronder ook een Kverneland iXdrive. Zo kunt u bij ons terecht voor een Kverneland Ixdrive 4180, 4240, 5240 en 6240. Wanneer u hier nog vragen over heeft kunt u altijd contact met ons opnemen!

Neem gerust een kijkje in ons aanbod.

Kverneland iXdrive van Wout Hogervorst

Kverneland is een Nederlands merk. Het staat onder andere voor kwalitatief hoogwaardige spuittechniek voor gewasbescherming. Ondanks het lage gewicht zorgt de constructie van de boom voor een zeer lange levensduur. Dit in combinatie met de meest moderne elektronica maakt dat Kverneland toon aangevend is.

Wout Hogervorst is een officiële dealer in Kverneland maar ook in Mazotti. De samenwerking met deze twee merken heeft onder andere gezorgd voor de groei van Wout Hogervorst. Dit voornamelijk door middel van het vormen van een nieuwe product: de Mazzotti zelfrijdende spuitmachine. Deze spuiten worden samengesteld naar de wens van de klant.

Kiest u voor een Kverneland iXdrive van Wout Hogevorst? Dan kunt u ook profiteren van onze service. Hierbij kunt u denken aan een werkplaats waar onze monteurs alle mogelijke service, onderhoud- en reparatie werkzaamheden uit kunnen voeren. Maar ook aan onze buitendienst monteurs, zij kunnen onze diensten bij u op locatie aanbieden. Dit door heel Nederland.

Kverneland iXdrive
LANDBOUW
Kverneland iXdrive
SPUITTECHNIEK
Kverneland iXdrive
INTERN TRANSPORT

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in spuitbomen van Wout Hogervorst? Of wilt u een afspraak inplannen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Graag helpen wij met de keuze voor de juiste spuitboom. Ook wanneer u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen!