Kubota vs220

Bent u op zoek naar een Kubota VS220? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De Kubota is een echte multifunctionele strooier. Het kleinste model in de Kubota pendelstrooier serie is ideaal om te gebruiken op golfbanen, sportvelden en terreinen, en ook in veel tuinbouw en gemeentelijke toepassingen. De Kubota heeft een slijtvast polyethyleen tank met een standaard inhoud van 200 liter en optioneel uit te breiden tot 330 liter totaal. Een gevarieerd aanbod van strooipijpen voor verschillende toepassingen en strooibreedte maakt het strooien van meststof, zaad, zand, zout, slakkenkorrels of andere granulaat producten tot 14 m mogelijk.

KUBOTA VS220 KENMERKEN

De Kubota VS220 heeft meerdere voordelen. Onderstaand kunt u de verschillende voordelen bekijken bekijken:

  • SuperFlow strooisysteem
  • Gemakkelijke instelling van de dosering
  • Diverse strooipijpen leverbaar
  • PS-ED II

Wat u ook nodig heeft, wij hebben het! Naast de Kubota VS220 hebben wij ook andere Kubota machines, u kunt deze bekijken op de website. Staat uw gewenste model er niet tussen? Dan kunt u gerust contact opnemen om te kijken naar de mogelijkheden.

Kubota vs220
LANDBOUW
Kubota vs220
SPUITTECHNIEK
Kubota vs220
INTERN TRANSPORT

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Bent u geïnteresseerd in een Kubota? Neem dan gerust een kijkje op de website voor alle machines incl. de prijzen en specificaties. Heeft u nog vragen of wilt u direct een offerte opvragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen middels de contactgegevens op de website. We helpen u graag verder!