Kubota rtv500

Bent u op zoek naar een Kubota RTV500? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De robuuste en uiterst compacte multifunctionele RTV500 heeft een 2-cilinder Kubota benzinemotor van 16 pk met elektronische inspuiting en koeling d.m.v. vloeistof voor een maximale kracht en souplesse bij professioneel of recreatief gebruik.

KUBOTA RTV500 KENMERKEN

Onderstaand ziet u verschillende kenmerken van de Kubota RTV500.

De exclusieve hydrostatische continu variabele transmissie -VHT Plus- biedt een betere hanteerbaarheid, kracht en controle, dit zelfs in de meest moeilijke omstandigheden. Dit veelzijdige voertuig met vierwielaandrijving is in staat om iedere uitdaging aan te nemen, de meest steile hellingen te beklimmen en de meest onregelmatige terreinen te bedwingen. Met zijn afmetingen kan de RTV500 overal bij en kan hij op alle soorten locaties ingezet worden voor zowel professioneel als recreatief gebruik.

Wat u ook nodig heeft, wij hebben het! Naast de RTV500 hebben wij ook andere Kubota machines, u kunt deze bekijken op de website. Staat uw gewenste model er niet tussen? Dan kunt u gerust contact opnemen om te kijken naar de mogelijkheden.

Kubota rtv500
LANDBOUW
Kubota rtv500
SPUITTECHNIEK
Kubota rtv500
INTERN TRANSPORT

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Bent u geïnteresseerd in een Kubota? Neem dan gerust een kijkje op de website voor alle machines incl. de prijzen en specificaties. Heeft u nog vragen of wilt u direct een offerte opvragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen middels de contactgegevens op de website. We helpen u graag verder!