Kubota rtv400

Bent u op zoek naar een Kubota RTV400? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De compacte, behendige multifunctionele RTV400 Ci is het kleinste model van de RTV-familie. Deze kleine, zeer robuuste RTV heeft een benzinemotor van 16 pk, een soepele elektronische inspuiting en een continu variabele transmissie met traagheidskoppeling -CVT Plus die het voertuig pit en reactievermogen geven.

KUBOTA RTV400 KENMERKEN

Onderstaand ziet u verschillende kenmerken van de RTV400.

Deze RTV400 met vierwielaandrijving heeft veel van de gewaardeerde kenmerken van zijn grote broers op het gebied van robuustheid en comfort. Zijn laadvermogen van 480 kg en trekvermogen van 500 kg dragen maken deze wagen nog veelzijdiger en geschikt voor professioneel of recreatief gebruik. Met zijn compacte chassis en gemak obstakels te nemen, is dit voertuig overal, op alle soorten terreinen inzetbaar.

Wat u ook nodig heeft, wij hebben het! Naast de RTV400 hebben wij ook andere Kubota machines, u kunt deze bekijken op de website. Staat uw gewenste model er niet tussen? Dan kunt u gerust contact opnemen om te kijken naar de mogelijkheden.

Kubota rtv400
LANDBOUW
Kubota rtv400
SPUITTECHNIEK
Kubota rtv400
INTERN TRANSPORT

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Bent u geïnteresseerd in een Kubota? Neem dan gerust een kijkje op de website voor alle machines incl. de prijzen en specificaties. Heeft u nog vragen of wilt u direct een offerte opvragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen middels de contactgegevens op de website. We helpen u graag verder!