kubota rtv1140

Bent u op zoek naar een Kubota RTV1140? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Het multifunctionele voertuig de RTV1140 beschikt over twee of vier zitplaatsen en biedt de mogelijkheid om op ieder moment zijn configuratie te kiezen en de laadruimte in minder dan drie minuten zeer eenvoudig om te zetten: ofwel een langere laadbak, of meer zitplaatsen voor meer gezelligheid, door een tweede bank toe te voegen.

KUBOTA RTV1140 KENMERKEN

Onderstaand ziet u verschillende kenmerken van de RTV1140.

Dit veelzijdige voertuig RTV1140 met vierwielaandrijving is krachtiger, dankzij een robuuste dieselmotor van 24,8 pk en deelt veel technische kenmerken met de familie RTV-X900, om efficiënter, met meer comfort en veiliger te kunnen werken, zoals de hydrostatische continu variabele transmissie met 3 schakelgroepen -VHT Plus-, de hydrostatische stuurinrichting, de remmen met natte schijven en het ruime laadplateau met hydraulisch kippen.

Wat u ook nodig heeft, wij hebben het! Naast de RTV1140 hebben wij ook andere Kubota machines, u kunt deze bekijken op de website. Staat uw gewenste model er niet tussen? Dan kunt u gerust contact opnemen om te kijken naar de mogelijkheden.

Dealer Kubota
LANDBOUW
Dealer Kubota
SPUITTECHNIEK
Dealer Kubota
INTERN TRANSPORT

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Bent u geïnteresseerd in een Kubota? Neem dan gerust een kijkje op de website voor alle machines incl. de prijzen en specificaties. Heeft u nog vragen of wilt u direct een offerte opvragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen middels de contactgegevens op de website. We helpen u graag verder!