Kubota rtv x900

Bent u op zoek naar een Kubota RTV X900? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Deze Kubota staat bekend als het meest productieve en veiligste multifunctionele voertuig. Het is uitgerust met een robuuste dieselmotor van 21,6 pk en is nu ook voorzien van een hydrostatische continu variabele transmissie -VHT-X- voor een hoger koppel en meer reactievermogen, plus een maximale hanteerbaarheid en controle in alle omstandigheden.

KUBOTA RTV X900 KENMERKEN

Onderstaand ziet u verschillende kenmerken van de Kubota:

Dit « heavy Duty » voertuig is nog veelzijdiger, met een trekvermogen tot 1 ton, heeft een uitrusting als van een auto, biedt een hoog comfort- en veiligheidsniveau en biedt bovendien nog meer gerief door de onafhankelijke wielophanging, Verkrijgbaar met beugel/moduleerbare cabine, 5 configuratiemogelijkheden, dus keuze genoeg om deze Kubota samen te stellen die bij u past!

Wat u ook nodig heeft, wij hebben het! Naast de Kubota RTV-X900 hebben wij ook andere Kubota machines, u kunt deze bekijken op de website. Staat uw gewenste model er niet tussen? Dan kunt u gerust contact opnemen om te kijken naar de mogelijkheden.

Kubota rtv x900
LANDBOUW
Kubota rtv x900
SPUITTECHNIEK
Kubota rtv x900
INTERN TRANSPORT

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Bent u geïnteresseerd in een Kubota? Neem dan gerust een kijkje op de website voor alle machines incl. de prijzen en specificaties. Heeft u nog vragen of wilt u direct een offerte opvragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen middels de contactgegevens op de website. We helpen u graag verder!