Kubota RA2072

Bent u op zoek naar een Kubota RA2072? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Kubota biedt twee instapmodellen middenafleg harken, de RA2072 en de 2076. Beide harken zijn standaard voorzien van een hydraulische werkbreedteverstelling, zodat er eenvoudig op verschillende werkbreedtes gewerkt kan worden. Het TerraLink Quattro wielstel zorgt voor een perfecte en rustige bodemvolging. Het Quattro wielstel kan naar wens worden uitgevoerd met een tandemas. De actieve wielbesturing zorgt voor een goede spoorvolging op transport en in het veld. Om de transporthoogte te minimaliseren, kan van de RA2076 de tandarmen worden afgenomen. De RA2072 heeft vaste tandarmen, maar het transportstel kan worden voorzien van hoogtecilinders, zodat de hoogte met +/- 30 cm kan worden verlaagd.

KUBOTA RA2072 KENMERKEN

De Kubota RA2072 heeft meerdere voordelen. Onderstaand kunt u de verschillende voordelen bekijken:

  • Werkbreedte van 6,3 tot 7,8 m.
  • CompactLine onderhoudsvrije oliebadaandrijving.
  • TerraLink Quattro onderstel voor een perfecte bodemvolging.
  • Hydraulische werkbreedteverstelling standaard.
  • Actieve wielbesturing maakt het mogelijk om 80° te draaien op de kopakker.

Wat u ook nodig heeft, wij hebben het! Naast deze Kubota hebben wij ook andere Kubota producten, u kunt deze bekijken op de website. Staat uw gewenste model er niet tussen? Dan kunt u gerust contact opnemen om te kijken naar de mogelijkheden.

Kubota RA2072
LANDBOUW
Kubota RA2072
SPUITTECHNIEK
Kubota RA2072
INTERN TRANSPORT

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Bent u geïnteresseerd in een Kubota? Neem dan gerust een kijkje op de website voor alle machines incl. de prijzen en specificaties. Heeft u nog vragen of wilt u direct een offerte opvragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen middels de contactgegevens op de website. We helpen u graag verder!