Kubota M8560 DTH

Bent u op zoek naar een Kubota M8560 DTH? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De standaard landbouwtrekker M8560 DTH heeft een schone, moderne motor van 87 pk met common-rail systeem die kracht combineert met rendement en een automatische aanpassing van het motortoerental mogelijk maakt om dit constant te houden, ongeacht de lading, om bijvoorbeeld de rijsnelheid, het toerental van de PTO en de hydrauliek afname.

De M8560 DTH is voorzien van een soepele transmissie met 18 versnellingen voor en 18 versnellingen achter die perfect in zones zijn ingedeeld en van een complete standaard uitrusting, zoals de omkeerkoppeling gemonteerd aan de stuurkolom om u een maximale hanteerbaarheid en veelzijdigheid bij de dagelijkse werkzaamheden te garanderen. Deze tot 3,5 ton homologeerbare trekker is eenvoudig in gebruik door zijn functionele en comfortabele ergonomie en voor iedereen toegankelijk.

KUBOTA M8560 DTH | KENMERKEN

Onderstaand ziet u verschillende kenmerken van de Kubota.

  • PAARDENKRACHT 87 PK
  • SYNCHRONISED MECHANICAL TRANSMISSION
  • STANDARD TRACTOR
  • CABIN MODEL

Wat u ook nodig heeft, wij hebben het! Naast deze Kubota hebben wij ook andere Kubota producten, u kunt deze bekijken op de website. Staat uw gewenste model er niet tussen? Dan kunt u gerust contact opnemen om te kijken naar de mogelijkheden.

Kubota M8560 DTH
LANDBOUW
Kubota M8560 DTH
SPUITTECHNIEK
Kubota M8560 DTH
INTERN TRANSPORT

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Bent u geïnteresseerd in een Kubota? Neem dan gerust een kijkje op de website voor alle machines incl. de prijzen en specificaties. Heeft u nog vragen of wilt u direct een offerte opvragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen middels de contactgegevens op de website. We helpen u graag verder!