Kubota M8540 DTN

Bent u op zoek naar een Kubota M8540 DTN? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De zeer hanteerbare en eenvoudig te gebruiken smalspoortrekker M8540 DTN heeft een krachtige 4-cilindermotor van 3,7 l van 89 pk en een uitstekende gewicht-vermogensverhouding. Zijn centrale directe brandstofinspuitsysteem met 4 kleppen per cilinder en motorinstellingen bieden meteen al bij de laagste toerentallen een maximaal vermogen en een hoger koppel, teneinde brandstof te besparen. De standaard uitvoering met vijf gesynchroniseerde versnellingen in de 3 groepen en de hydraulische omkeerkoppeling zorgen voor een eenvoudig gebruik voor iedereen.

Het exclusieve bi-speed systeem op de M8540 DTN biedt een uitzonderlijke hanteerbaarheid en maakt zeer korte draaicirkels direct naar de naastliggende rij mogelijk. Voor een nog groter gebruiksgemak zijn er optionele uitrustingen voor ieder specifieke toepassing.

Kubota M8540 DTN | KENMERKEN

Onderstaand ziet u verschillende kenmerken van de Kubota.

  • PAARDENKRACHT 88 PK
  • MECHANICAL SYNCHRONISED TRANSMISSION
  • NARROW TRACTOR
  • ROPS MODEL

Wat u ook nodig heeft, wij hebben het! Naast deze Kubota hebben wij ook andere Kubota producten, u kunt deze bekijken op de website. Staat uw gewenste model er niet tussen? Dan kunt u gerust contact opnemen om te kijken naar de mogelijkheden.

Kubota M8540 DTN
LANDBOUW
Kubota M8540 DTN
SPUITTECHNIEK
Kubota M8540 DTN
INTERN TRANSPORT

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Bent u geïnteresseerd in een Kubota? Neem dan gerust een kijkje op de website voor alle machines incl. de prijzen en specificaties. Heeft u nog vragen of wilt u direct een offerte opvragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen middels de contactgegevens op de website. We helpen u graag verder!