Kubota M7060 DTHQ

Bent u op zoek naar een Kubota M7060 DTHQ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De standaard landbouwtrekker M7060 DTHQ beschikt over een schone, moderne motor van 74 pk met common-rail systeem om kracht te combineren met rendement.

De soepele transmissie met 18 versnellingen vooruit/18 versnellingen achteruit en de complete standaard uitrusting (omkeerkoppeling onder belasting, luchtgeveerde zitting, airconditioning) bieden u een maximale hanteerbaarheid en veelzijdigheid bij uw dagelijkse werkzaamheden. Met zijn zuivere lijnen, de naar beneden gerichte motorkap en het ‘Ultra Grand Cab’ cabine-ontwerp is het vrije uitzicht in de M7060 DTHQ uitstekend, waardoor veiligheid gegarandeerd wordt tijdens een gebruik met de speciale Kubota voorlader: voorzien van een hydraulisch parallellogram, schokbreker, hydraulische Multi-snelkoppeling, het Euro snelwisselsysteem met de automatische vergrendeling van de werktuigen. De Kubota trekker met voorlader werd door de landbouwbladen tijdens een vergelijkend onderzoek geprezen om zijn onverslaanbare kwaliteit-prijsverhouding.

Kubota M7060 DTHQ | KENMERKEN

Onderstaand ziet u verschillende kenmerken van de Kubota.

  • PAARDENKRACHT 74 PK
  • SYNCHRONISED MECHANICAL TRANSMISSION
  • STANDARD TRACTOR
  • CABIN MODEL

Wat u ook nodig heeft, wij hebben het! Naast deze Kubota hebben wij ook andere Kubota producten, u kunt deze bekijken op de website. Staat uw gewenste model er niet tussen? Dan kunt u gerust contact opnemen om te kijken naar de mogelijkheden.

Kubota M7060 DTHQ
LANDBOUW
Kubota M7060 DTHQ
SPUITTECHNIEK
Kubota M7060 DTHQ
INTERN TRANSPORT

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Bent u geïnteresseerd in een Kubota? Neem dan gerust een kijkje op de website voor alle machines incl. de prijzen en specificaties. Heeft u nog vragen of wilt u direct een offerte opvragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen middels de contactgegevens op de website. We helpen u graag verder!