Kubota M135GXS

Bent u op zoek naar een Kubota M135GXS? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Met zijn krachtige turbomotor met intercooler en 4 kleppen per cilinder van 6,12 liter en 136 pk en zijn uitlaatgas emissie regeling EGR+FAP biedt de landbouwtrekker M135GXS een hoger koppel tegen een lager brandstofverbruik.

Met 8 versnellingen in ieder van de 3 groepen en een auto modus garandeert de transmissie Intelli-Shift de M135GXS een maximale efficiency tijdens het werken, met 24 versnellingen vooruit en 24 versnellingen achteruit -32 vooruit/32 achteruit als optie-. Op dit model maken de geveerde de vooras –standaard verkrijgbaar- en de zeer grote cabine deze trekker uitzonderlijk comfortabel; vooral met de standaard aanwezige airconditioning, multifunctionele armleuning, elektro-hydraulische omkeerkoppeling, bi-speed en glazen te openen dak.

Kubota M135GXS | Kenmerken

Onderstaand ziet u verschillende kenmerken van de Kubota M135GXS.

  • PAARDENKRACHT 135 PK
  • TRANSMISSION MECHANICAL
  • DIMENSIONS STANDARD
  • CABINE YES

Wat u ook nodig heeft, wij hebben het! Naast deze Kubota hebben wij ook andere Kubota machines, u kunt deze bekijken op de website. Staat uw gewenste model er niet tussen? Dan kunt u gerust contact opnemen om te kijken naar de mogelijkheden.

Kubota M135GXS
LANDBOUW
Kubota M135GXS
SPUITTECHNIEK
Kubota M135GXS
INTERN TRANSPORT

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in een Kubota? Neem dan gerust een kijkje op de website voor alle machines incl. de prijzen en specificaties. Heeft u nog vragen of wilt u direct een offerte opvragen? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen middels de contactgegevens op de website. We helpen u graag verder!