Kubota landbouw

Bent u op zoek naar een landbouwmachine? Dan moet u bij Kubota Landbouw zijn. Wij zijn namelijk onderdeel van een groot succesvol bedrijf en werkt samen met Kubota dealers in heel Nederland. Bovendien richten wij ons voornamelijk op het behoud van duurzaamheid en kwaliteit op het gebied van landbouwwerktuigen en tractoren.

KUBOTA LANDBOUW ASSORTIMENT

Kubota heeft een ruim assortiment aan landbouwmachines. Hier vindt u een overzicht van verschillende typen van onze werktuigen, zoals klepelmaaiers, harken, persen en wikkelaars, maaiers, schudders, balen hakselaars en kunstmest strooiers.

Naast onze werktuigen heeft u ook een keuze aan RTV’s en tractoren. U vindt ons volledige assortiment op de website, inclusief uitgebreide omschrijving, afbeeldingen en prijzen per werktuig.

KUBOTA LANDBOUW – HET BEDRIJF

Wij zijn opgericht in 1890 door Gonshiro Kubota in Japan opgericht. De naam Kubota heeft een bijzondere betekenis: ‘keep a long lasting good paddy’. Dit betekent letterlijk: zorg voor een goed en duurzaam rijstveld,  voor nu en in de toekomst. Deze betekenis komt terug in onze slogan: “For Earth. For Live.” In 1995 startte Kubota met het produceren van zware landbouw tractoren, met als doel een belangrijke speler te worden. In Europa nam de Japanse trekkerfabrikant Kubota in 2012 de Noorse Kverneland-groep over. Op dit moment zijn we met zo’n 25.000 werknemers, verdeeld over 25 fabrieken uitgegroeid tot een succesvol bedrijf. Desondanks zijn onze traditionele pijlers nog steeds zichtbaar! Ten allertijde staan kwaliteit en duurzaamheid bij ons voorop.

Kubota landbouw
LANDBOUW
Kubota landbouw
SPUITTECHNIEK
Kubota landbouw
INTERN TRANSPORT

Contact

Bent u geïnteresseerd in Kubota landbouwmachines, of wilt u misschien meer informatie? Neem dan contact met ons op voor het opstellen van een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder!