Landbouw

Ontdek meer over landbouw

Wilt u landbouwmachines kopen, nieuw op maat of tweedehands? Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van tractoren, trekkers, RTV’s en verschillende landbouwmachines. Kubota Landbouw is onderdeel van Kubota, en wij voorzien u van de juiste machine, waarbij duurzaamheid en kwaliteit te allen tijde voorop staat. Maak gebruik van onderstaande knoppen om meer te weten te komen over landbouw.

Ons assortiment

Het is bij ons mogelijk om middels een gebruiksvriendelijke configurator een machine samen te stellen. Daarnaast hebben wij voor u een ruime keuze aan tweedehands landbouw tractoren, te weten 18 verschillende modellen uit de M-series. Op de website kunt u alle modellen bekijken, inclusief specificaties en prijzen. Naast tractoren bieden wij een ruime keuze uit landbouw werktuigen, waaronder (klepel)maaiers, kunstmeststrooiers, persen en wikkelaars, schudders, etc.

Het bedrijf

De oprichter van het bedrijf kwam uit Japan en zijn naam was Gonshiro Kubota. “Kubota” betekent  “zorgen voor een duurzaam en goed rijstveld.” Deze naam is ook de inspiratie voor onze overkoepelende slogan “For Earth, For Live”. Sinds we in 1995 gestart zijn met de productie van zware landbouwtractoren, zijn wij uit gegroeid tot een landelijk succesvolle organisatie. De focus is desondanks altijd hetzelfde gebleven: zorg dragen voor de duurzaamheid en kwaliteit van onze machines.

Intern transport
INTERN TRANSPORT
Landbouw
LANDBOUW
Spuittechniek
SPUITTECHNIEK