Tweedehands landbouwwerktuigen

Zoekt u tweedehands landbouwwerktuigen om te huren of kopen? Dan bent u bij Kubota Landbouw aan het juiste adres. Kubota Landbouw is namelijk onderdeel van een groot succesvol bedrijf en betreft een samenwerking van Kubota dealers in heel Nederland. Wij richten ons voornamelijk op het behoud van duurzaamheid en kwaliteit op het gebied van landbouwwerktuigen en tractoren.

Kubota tweedehands landbouwwerktuigen – assortiment

Kubota Landbouw heeft een ruim assortiment aan tweedehands landbouwwerktuigen. Hieronder een overzicht van verschillende typen van de volgende werktuigen: schudders, harken, klepelmaaiers, persen en wikkelaars, balenhakselaars, maaiers en kunstmeststrooiers.

Naast onze werktuigen heeft u ook een keuze aan RTV’s en tractoren bij Kubota. U vindt ons volledige assortiment op de website, inclusief afbeeldingen en prijzen per werktuig. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Graag nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden samen met u te bespreken.

Kubota tweedehands landbouwwerktuigen – Het bedrijf

Kubota is in 1890 door Gonshiro Kubota in Japan opgericht. De naam Kubota heeft een bijzondere betekenis: ‘keep a long lasting good paddy’. Dit betekent letterlijk: zorg voor een goed en duurzaam rijstveld, voor nu en in de toekomst. Deze betekenis komt terug in onze slogan: “For Earth. For Live.” In 1995 startte Kubota met het produceren van zware landbouw tractoren. Vanaf dat moment zijn we alleen maar gaan groeien, en vandaag de dag zijn we met zo’n 25.000 werknemers, verdeeld over 25 fabrieken uitgegroeid tot een succesvol bedrijf! Desondanks zijn onze traditionele pijlers nog steeds zichtbaar! Kwaliteit en duurzaamheid staan namelijk altijd voorop. Dat was toen, maar nu nog steeds.

Tweedehands landbouwwerktuigen
LANDBOUW
Tweedehands landbouwwerktuigen
SPUITTECHNIEK
Tweedehands landbouwwerktuigen
INTERN TRANSPORT

Contact

Bent u geïnteresseerd in het huren of kopen van een tweedehands werktuig? Voor het opstellen een vrijblijvende offerte of vragen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij, van Kubota Landbouw, helpen u graag verder bij het vinden van de juiste landbouw machine.