Trekker tweedehands kopen

Wilt u een landbouwmachine, RTV’s of trekker tweedehands kopen? Kubota Landbouw is uw specialist in landbouwmachine en -trekker verhuur. Als onderdeel van een groot bedrijf waarin dealers vanuit heel Nederland samenwerken, bieden wij bij Kubota Landbouw duurzame en kwalitatief hoogwaardige machines en voertuigen.

Bent u direct al nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder.

KUBOTA TREKKER TWEEDEHANDS KOPEN BIJ KUBOTA-LANDBOUW

Wij hebben een ruim assortiment aan landbouwtrekkers in verschillende modellen, waaronder 18 verschillende modellen tractoren uit de M series. De specificaties van de machines en voertuigen vindt u op onze website per categorie. Daarnaast hebben we nog een ruime keuze aan landbouwwerktuigen, hier vindt u een overzicht van verschillende typen werktuigen in ons assortiment: persen en wikkelaars, maaiers, balen hakselaars, schudders, kunstmeststrooiers, klepelmaaiers en harken.

MEER OVER KUBOTA-LANDBOUW

De naam Kubota stamt uit de oprichting van het bedrijf in 1890. De oprichter kwam uit Japan en zijn naam was Gonshiro Kubota. “Kubota” betekent letterlijk “zorg voor een duurzaam en goed rijst veld.” Deze naam is ook de inspiratie voor onze overkoepelde slogan “For Earth, For Live”. Sinds de start van de productie van zware landbouwtractoren in 1995, zijn wij uitgegroeid tot een groot, landelijk succesvol bedrijf. De focus is bij ons al die tijd hetzelfde gebleven: zorg dragen voor de kwaliteit en duurzaamheid van onze machines.

Trekker tweedehands kopen
LANDBOUW
Trekker tweedehands kopen
SPUITTECHNIEK
Trekker tweedehands kopen
INTERN TRANSPORT

CONTACT OPNEMEN?

Heeft u vragen over een bepaalde machine of tractor? Heeft u behoefte aan meer informatie, of wilt u direct een offerte aanvragen? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen via de contact gegevens op de website. We zijn u graag van dienst, onze medewerkers helpen u graag verder.