Trekker occasion

Kunnen wij u verder helpen in uw zoektocht naar een trekker occasion? Hogervorst is een familiebedrijf dat inmiddels al meer dan 40 jaar actief klanten verder helpt in de agrarische sector. Binnen deze sector kunnen wij uw organisatie verder helpen met de onderdelen landbouwmechanisatie, intern transport en spuittechniek. Ons team bestaat uit vakmensen die onze klanten goed kunnen helpen met zowel een aankoopadvies als het delen van kennis over de producten en voertuigen uit ons aanbod.

Wilt u graag dat wij op maat met u meekijken naar een passende oplossing? Wacht niet en neem direct contact met ons op voor meer informatie.

Trekker occasion | Hogervorst is uw partner!

Bij Hogervorst hebben wij een enorm aanbod van tweedehands trekkers staan. De grote variatie van merken en modellen zorgen ervoor dat u kunt kiezen welke trekker het beste bij uw organisatie past. Daarnaast zijn de trekkers ook van betrouwbare merken, waardoor de kwaliteit voor een langere tijd hoog zal blijven. En die ervaring delen onze klanten ook!

Er zijn meerdere voordelen om een tweedehands trekker bij Hogervorst aan te schaffen. Allereerst is een occasion een stuk voordeliger dan een nieuwe trekker. Een trekker van minstens een jaar oud kan u, ondanks gelijkwaardige hoge kwaliteit, tientallen procenten op de nieuwprijs schelen. Daarnaast zit er vaak ook nog fabrieksgarantie op een tweedehands trekker, die tot wel vier jaar geldig kan zijn. Bovendien kan zo’n trekker veel sneller geleverd worden. Hij is immers al gebruikt en staat ergens in een werkplaats voor u klaar.

Trekker occasion
LANDBOUW
Trekker occasion
SPUITTECHNIEK
Trekker occasion
INTERN TRANSPORT

Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen met betrekking tot een trekker occasion óf bent u benieuwd geworden naar ons aanbod? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op. Tot ziens bij Hogervorst!