Landbouwtrekkers tweedehands

Wilt u een landbouwmachine, RTV’s of landbouwtrekkers tweedehands kopen? Kubota Landbouw is uw specialist in landbouwmachine en -trekker verkoop. Als onderdeel van een groot bedrijf waarin dealers vanuit heel Nederland samenwerken, bieden wij bij Kubota Landbouw duurzame en kwalitatief hoogwaardige machines en voertuigen. Kubota is een zeer succesvol bedrijf met zo’n 25.000 werknemers die verdeeld zijn over 25 fabrieken. Bij Kubota staan de pijlers kwaliteit en duurzaamheid centraal. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden met u te bespreken.

LANDBOUWTREKKERS TWEEDEHANDS – ASSORTIMENT

Wij hebben een ruim assortiment aan landbouwtrekkers tweedehands. Deze zijn te verkrijgen in verschillende modellen. De specificaties van de machines en voertuigen vindt u op onze website per categorie. Daarnaast hebben we nog een ruime keuze aan landbouwwerktuigen. Hieronder vindt u een overzicht van verschillende typen werktuigen in ons assortiment:

  • Persen en wikkelaars
  • Maaiers
  • Balen hakselaars
  • Schudders
  • Kunstmest strooiers
  • Klepelmaaiers
  • Harken

LANDBOUWTREKKERS TWEEDEHANDS – HET BEDRIJF

De naam Kubota stamt uit de oprichting van het bedrijf in 1890. De oprichter kwam uit Japan en zijn naam was Gonshiro Kubota. “Kubota” betekent letterlijk “zorg voor een duurzaam en goed rijst veld.” Deze naam is ook de inspiratie voor onze overkoepelde slogan “For Earth, For Live”. Sinds de start van de productie van zware landbouwtractoren in 1995, zijn wij uitgegroeid tot een groot, landelijk succesvol bedrijf. De focus is bij ons al die tijd hetzelfde gebleven: zorg dragen voor de kwaliteit en duurzaamheid van onze machines.

Landbouwtrekkers tweedehands
LANDBOUW
Landbouwtrekkers tweedehands
SPUITTECHNIEK
Landbouwtrekkers tweedehands
INTERN TRANSPORT

CONTACT

Heeft u vragen over een bepaalde machine of tractor? Heeft u behoefte aan meer informatie? Of wilt u direct een offerte aanvragen? Dan kunt u te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen via de contactgegevens op de website. We zijn u graag van dienst.