Landbouwtractoren tweedehands

Heeft u interesse in het kopen of huren van landbouwtractoren (tweedehands)? Bij Kubota Landbouw kunt u terecht! Wij zijn een succesvol samenwerkingsverband van Kubota dealers, verspreid over heel Nederland. Onze focus ligt bij het behouden van de duurzaamheid en kwaliteit op het gebied van landbouwtractoren en werktuigen.

Kubota landbouwtractoren tweedehands – Het assortiment

Wij hebben voor u een ruim assortiment aan tweedehands landbouwtractoren. Wij hebben 18 verschillende modellen uit de M series. Op de website kunt u alle modellen bekijken, inclusief specificaties en prijzen. Naast tractoren heeft u een ruime keuze uit landbouw werktuigen, waaronder (klepel)maaiers, persen en wikkelaars, schudders en kunstmeststrooiers.

Kubota landbouwtractoren tweedehands – Het bedrijf

Kubota Landbouw is onderdeel van het grote bedrijf Kubota, opgericht door een gelijknamige man in Japan. De naam Kubota betekent letterlijk ‘de zorg voor een duurzaam en goed rijstveld’. Wij hebben dit vertaald in onze slogan: “For Erath, For Live”. Met 25 fabrieken waarin ruim 25.000 mensen werkzaam zijn, zijn we sinds die tijd uitgegroeid tot een succesvol bedrijf, en sinds 1995 houden we ons bezig met de productie van zwaardere landbouwtractoren.

Landbouwtractoren tweedehands
LANDBOUW
Landbouwtractoren tweedehands
SPUITTECHNIEK
Landbouwtractoren tweedehands
INTERN TRANSPORT

CONTACT

Mocht u interesse hebben in het kopen of huren van een tweedehands tractor of werktuig, neem dan gerust contact met ons op. U kunt vragen stellen of direct een offerte aanvragen via de website.