Landbouwmachines tweedehands

Zoekt u landbouwmachines (tweedehands) om te kopen of huren? Dan kunt u bij Kubota Landbouw terecht. Kubota Landbouw is een samenwerkingsverband van Kubota dealers, verspreid over heel Nederland. Wij richten ons als onderdeel van Kubota voornamelijk op het behoud van de duurzaamheid en kwaliteit op het gebied van landbouw werktuigen en tractoren. Voor Landbouwmachines tweedehands gaat u daarom naar Kubota-Landbouw!

Bent u direct al nieuwsgierig naar ons aanbod? Bekijk dan hier ons aanbod van tweedehands landbouwmachines. Ook kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder.

KUBOTA LANDBOUWMACHINES TWEEDEHANDS – ASSORTIMENT

Wij hebben voor u een ruim assortiment aan tweedehands landbouw machines. Hieronder vindt u een overzicht van verschillende categorieën werktuigen:

  • Schudders
  • Harken
  • Klepelmaaiers
  • Persen en wikkelaars
  • Balenhakselaars
  • Maaiers
  • kunstmeststrooiers

Naast deze machines kunt u bij ons ook terecht voor RTV’s en tractoren. U kunt ons volledige assortiment vinden op de website, inclusief prijslijst en afbeeldingen van de modellen.

KUBOTA LANDBOUWMACHINES TWEEDEHANDS – HET BEDRIJF

Kubota is in 1890 door Gonshiro Kubota opgericht, in Japan. De naam Kubota heeft een speciale betekenis: ‘keep a long lasting good paddy’. Dit betekent letterlijk: zorg voor een goed en duurzaam rijstveld, nu en in de toekomst. Deze betekenis zie je mooi terug in onze slogan: “For Earth. For Live.” In 1995 is Kubota gestart met de productie van zware landbouwtractoren. Op dit moment zijn we met 25.000 werknemers en 25 fabrieken uitgegroeid tot een succesvolle organisatie. In het huidige bedrijf zijn onze traditionele pijlers duurzaamheid en kwaliteit nog steeds goed zichtbaar!

Landbouwmachines tweedehands
LANDBOUW
Landbouwmachines tweedehands
SPUITTECHNIEK
Landbouwmachines tweedehands
INTERN TRANSPORT

CONTACT

Bent u geïnteresseerd in het huren of kopen van één van onze tweedehands landbouwmachines? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen via de contactgegevens op de website. U kunt ook direct een offerte aanvragen. Onze medewerkers helpen u graag verder.