Landbouw tractor tweedehands

Wilt u een landbouwmachine, RTV’s of landbouw tractor tweedehands kopen? Dan bent u bij Kubota Landbouw aan het juiste adres. Kubota is onderdeel van een groot bedrijf waarin dealers vanuit heel Nederland samenwerken. Wij bieden bij Kubota Landbouw duurzame en kwalitatief hoogwaardige machines en voertuigen. Kubota nam in 2012 de Noorse Kverneland-groep over, met als doel een belangrijke speler in Europa te worden. Kubota is een zeer succesvol bedrijf met zo’n 25.000 werknemers die verdeeld zijn over 25 fabrieken.

LANDBOUW TRACTOR TWEEDEHANDS – ASSORTIMENT

Wij hebben een ruim assortiment aan landbouw tractoren tweedehands, deze zijn te verkrijgen in verschillende modellen. Op onze website zijn de specificaties van de machines en voertuigen per categorie te vinden. Naast tweedehands tractoren hebben we nog een ruime keuze aan landbouwmachines, hieronder vindt u een overzicht van verschillende typen werktuigen in ons assortiment:

  • Persen en wikkelaars
  • Maaiers
  • Balen hakselaars
  • Schudders
  • Kunstmest strooiers
  • Klepelmaaiers
  • Harken

LANDBOUW TRACTOR TWEEDEHANDS – HET BEDRIJF

Kubota is in 1890 opgericht door een Japanner en zijn naam was Japanse Gonshiro Kubota. “Kubota” betekent letterlijk “zorg voor een duurzaam en goed rijst veld.” Daaruit is ook de slogan van Kubota ontstaan: “For Earth, For Live” Sinds de start van de productie van zware landbouwtractoren in 1995, zijn wij uitgegroeid tot een groot, landelijk succesvol bedrijf. Hierbij hebben de pijlers kwaliteit en duurzaamheid altijd centraal gestaan

Landbouw tractor tweedehands
LANDBOUW
Landbouw tractor tweedehands
SPUITTECHNIEK
Landbouw tractor tweedehands
INTERN TRANSPORT

CONTACT

Heeft u vragen over een Landbouw tractor tweedehands? Wilt u meer informatie ontvangen of direct een offerte aanvragen? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen via de contact gegevens op de website. Natuurlijk kunt u altijd bij ons langs komen om het uitgebreide aanbod landbouwwerktuigen te bekijken. Onze medewerkers helpen u graag verder bij het vinden van de juiste landbouwmachine.