Kistenkantelaar tweedehands

Bent u op zoek naar een kistenkantelaar tweedehands? Dan bent u bij Wout Hogervorst aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het interne transport, en hebben hierdoor veel ervaring in onze branche. Naast een ruim aanbod aan heftrucks, reinigingsapparatuur, magazijninrichtingen, mobiele weegsystemen, etc. bieden wij ook graag advies over de juiste machine om uw werk makkelijker te maken.

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Kistenkantelaar tweedehands van Wout Hogervorst

Aan het kantelen van zware kisten hoeft u met een gewone heftruck niet te beginnen. De oplossing hiervoor is een kistenkantelaar, die handmatig of automatisch te besturen is. Hiermee kunt u eenvoudig uw kisten met producten, materialen of grondstoffen kantelen.

Wout Hogervorst verkoopt niet alleen nieuwe en tweedehands producten maar biedt ook diverse opleidingen aan. Bijvoorbeeld de opleiding veiligheidstraining heftruck, BHV herhaling en VCA basisveiligheid. De opleidingen worden in meerde talen aangeboden en worden in de avonduren gegeven. Het is ook mogelijk om een cursus of opleiding op een afwijkende date te doen of bij u op locatie. Neem gerust contact op voor verdere informatie.

Kistenkantelaar tweedehands
LANDBOUW
Kistenkantelaar tweedehands
SPUITTECHNIEK
Kistenkantelaar tweedehands
INTERN TRANSPORT

Meer informatie over tweedehands kistenkantelaar

Bent u geïnteresseerd in een kistenkantelaar van Wout Hogervorst? Of wilt u meer een persoonlijk gesprek inplannen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Graag helpen wij met de keuze voor het juiste product. Ook wanneer u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen!