Kistenkantelaar gebruikt

Kistenkantelaar gebruikt gezocht? Dan moet u bij Wout Hogervorst zijn! Wij zijn een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in de intern transport sector. Met VCA-gecertificeerd personeel, moderne servicewagens, eigen zwaar transport en centraal gelegen werkplaats kunnen wij u de service bieden die u van een leverancier mag verwachten. Onze missie is het creëren van oplossingen en omdat het in het Engels mooier klinkt, zeggen we: ‘Creating Soloutions’. Om tot die oplossing te komen, is een goede samenwerking met onze klanten en leveranciers erg belangrijk. We hopen de komende jaren met het hele team van Wout Hogervorst ook de komende jaren nog veel voor u te mogen betekenen.

Bekijk ons aanbod!

Geschiedenis van Wout Hogervorst

Wout Hogervorst is de vierde zoon uit een bloembollenkwekersgezin. Echter lag zijn interesse bij de technieksector. Hij heeft zijn timmerdiploma behaald en volgde erna een KTS om vervolgens het bloembollenbedrijf in te gaan. Helaas heeft Wout Hogervorst een zwakke rug en kon hij het werk niet volhouden. Hij besloot het roer om te gooien en ging zich verdiepen in de automotive en startte een autobedrijf met een Aral tankstation. Destijds had hij anderhalf jaar verkering met Tineke. Zij is de dochter van een bollenkweker. Nu zijn ze al tientallen jaren gelukkig getrouwd.

Kistenkantelaar gebruikt
LANDBOUW
Kistenkantelaar gebruikt
SPUITTECHNIEK
Kistenkantelaar gebruikt
INTERN TRANSPORT

Kistenkantelaar gebruikt

Dankzij een kistenkantelaar verhoogt u de werkproductiviteit en u beperkt aanzienlijk de tijd bij het storten van de lasten. De kistenkantelaar wordt voornamelijk gebruikt in de landbouwsector, bouwsector en de voedings- en drankensector. Bij interesse in één van onze kistenkantelaars heeft u de mogelijkheid om contact op te nemen voor meer informatie of een persoonlijk gesprek. Ook voor andere vragen kunt u contact opnemen.