Kistenkantelaar 2e hands

Bent u op zoek naar een kistenkantelaar 2e hands? Dan bent u bij Wout Hogervorst aan het juiste adres. Wout Hogervorst is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in landbouw, spuittechnieken en intern transport. Wij hebben een dealerschap met WIFO en bieden diverse producten aan in ons assortiment.

Wilt u contact met ons op nemen? Dan kan dat via onze contactpagina op de website of telefonisch.

Diverse opleidingen bij Wout Hogervorst

Wout Hogervorst verkoopt niet alleen nieuwe en tweedehands producten maar biedt ook diverse opleidingen aan. Bijvoorbeeld de opleiding veiligheidstraining heftruck, BHV herhaling en VCA basisveiligheid. De opleidingen worden in meerde talen aangeboden en worden in de avonduren gegeven. Het is ook mogelijk om een cursus of opleiding op een afwijkende date te doen of bij u op locatie. Neem gerust contact op voor verdere informatie.

Kistenkantelaar 2e hands
LANDBOUW
Kistenkantelaar 2e hands
SPUITTECHNIEK
Kistenkantelaar 2e hands
INTERN TRANSPORT

Meer informatie over kistenkantelaar 2e hands

Bent u geïnteresseerd in een kistenkantelaar van Wout Hogervorst? Of wilt u meer een persoonlijk gesprek inplannen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Graag helpen wij met de keuze voor het juiste product. Ook wanneer u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen!