Gebruikte kistenkantelaar

Bent u op zoek naar een gebruikte kistenkantelaar? Dan bent u bij Wout Hogervorst aan het juiste adres. Wout Hogervorst is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in landbouw, spuittechnieken en intern transport. Wij hebben een dealerschap met WIFO en bieden diverse producten aan in ons assortiment. Met onze razendsnelle service en hoogstaande machines, bent u al snel verzekerd van topkwaliteit. Ook voor tweedehands materiaal bent u bij ons aan het juiste adres!

Wilt u contact met ons op nemen? Dan kan dat via onze contactpagina op de website of telefonisch.

Wat vindt u allemaal in ons assortiment?

In ons assortiment vindt u trucks voor magazijnen en contragewichttrucks, maar ook specifieke oplossingen voor bijzondere toepassingen. We streven ernaar om aan al uw behoeftes op het gebied van intern transport binnen en buiten te voldoen. Onze machines namelijk hebben laadvermogens van 350 tot wel 10.000 kilo. Onze oplossingen voldoen aan de hoogste eisen op het vlak van technologie, kwaliteit, ergonomie en design en hebben de hoogste productiestandaards. Dit doen wij door de competenties van drie originele merken met elkaar te verenigen. Bij ons aanbod vindt u onder andere:

  • Elektrische heftrucks
  • Verbrandings heftrucks
  • Stapelaars
  • Order Pickers
  • Reachtrucks
  • Smallegange trucks
  • Pallettrucks
Gebruikte kistenkantelaar
LANDBOUW
Gebruikte kistenkantelaar
SPUITTECHNIEK
Gebruikte kistenkantelaar
INTERN TRANSPORT

Geïnteresseerd in de gebruikte kistenkantelaar?

Bent u geinteresseerd in een tweedehands kistenkantelaar? Bekijk deze dan via de onderstaande knop. Wanneer u nog vragen heeft over de gebruikte kistenkantelaar of meer informatie wilt over ons, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met de aanschaf van uw gewenste kistenkantelaar!